Logo

NEKO KEVÄTRUISKUTE 1l

Tehoaine  Parafiiniöljy 840 g/l

Luonnonmukaisessa tuotannossa sallittu torjunta-aine

Valmistetyyppi

EC


Käyttötarkoitus


Omenakempin  ja lehtikirvojen sekä hedelmäpuupunkin talvehtimisasteiden torjuntaan hedelmäpuista, marjapensaista, koristepuista- ja pensaista.


Ympäristöhaittojen ehkäisy


Vesieliövaikutusten vuoksi valmistetta ei saa käyttää eikä levitysvälineitä puhdistaa 10 metriä lähempänä vesistöjä. Ruiskutettaessa on varmistauduttava, ettei kasvinsuojeluainetta kulkeudu vesiin tuulen mukana. Ylijäänyttä ruiskutusainetta ei saa päästää vesiin. Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.

Suojaimet

Valmistetta käsiteltäessä on käytettävä kumisaappaita, suojapukua, kemikaalin kestäviä suojakäsineitä (esim. nitriili) ja päähinettä.

Käyttöohje

Valmiste tehoaa hedelmäpuupunkin, omenakempin ja lehtikirvojen talvimuniin. Käyttöajankohta on varhain keväällä, yleensä huhtikuussa puiden ja pensaiden silmujen puhkeamisen aikaan. Käytetään veteen sekoitettuna ja levitetään ruiskulla. Puiden ja pensaiden oksat ja rungot ruiskutetaan joka puolelta märiksi.

KÄYTTÖVÄKEVYYDET:

  • silmujen alkaessa turvota 3% (300ml/10l vettä, 3dl/10l vettä)
  • silmujen avautuessa, mutta ennen hiirenkorva-astetta 1% ((100ml/10l vettä, 1dl/10l vettä)
Huomautukset

Kasvit ruiskutetaan tyynellä säällä lämpötilan ollessa yli +7°. Ei saa ruiskuttaa silmujen avautumisen aikaan yöpakkasten uhatessa. Jäätyvä neste voi vahingoittaa silmuja. Ikivihreitä kasveja ei saa ruiskuttaa.

Säilytys

Lukitussa tilassa, jäätymiseltä ja auringonvalolta suojattuna, lasten ja kotieläinten ulottumattomissa. Valmistaja ei vastaa ohjeiden vastaisesta käytöstä.

Pakkauskoko

1l

Nettopaino 

900g

Luvanhaltija / Pakkaaja / Edustaja Suomessa

Oy Neko Ab

Oy Neko Ab | Kiiliäinen 12 | Fi-13430 Hämeenlinna | Finland | puh./tel +358 (0)3 6162 167 | neko(at)neko.fi 
Muokattu 23.8.2020 | Hattulan tietokonepalvelu